Lucht zuiveren

Geurhinder vermijden met een luchtwasser

Luchtzuiveringsinstallaties die iedereen tevreden houdt

Als moderne en verzoenende ondernemer ben je begaan met de nabije omgeving van je bedrijf? En om de hinder voor je buren tot een minimum te herleiden ben je op zoek naar een effectieve luchtwasser die geur kan reduceren? Dan ben je bij CBgroep aan het juiste adres. Door doorgedreven onderzoek en gerichte studies uit te voeren op onze installaties, kunnen we jouw bedrijf performante luchtwassers aanbieden die tot 95% geurreductie garanderen. Resultaten die bovendien gestaafd worden in onderzoeken door verschillende onafhankelijke studiebureaus. 

Maatwerk voor jouw bedrijf

Welk type luchtwasser je nodig hebt en vooral hoe deze dan geïmplementeerd moet worden op je stallen of bedrijfsgebouw wordt door onze specialisten onderzocht. Door een gedetailleerde studie van je persoonlijke bedrijfssituatie op te stellen, kunnen we je de meest geschikte oplossing aanreiken om een optimale geurreductie als eindresultaat te verkrijgen. Neem vandaag nog contact met onze experts op om de mogelijkheden voor je onderneming te bespreken. 

unieke samenwerking met Mircon

Om een stabiel werkende en effectieve luchtwasser te garanderen, werken we samen met dochteronderneming Mircon. Sinds 2013 staat de firma in voor alle facetten van de nazorg en optimalisatie van je luchtwasser, want de wetgeving en ecologie hierrond vragen continu je aandacht. Mircon neemt deze taak op zicht, zodat jij jezelf kan concentreren op wat echt telt: de gezondheid van je dieren en opbrengst van je stal. 

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 15 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons