Feit of fictie

Stellingen onder de loep genomen

Stellingen onder de loep genomen

Duurzame milieutechnische oplossingen voor de industrie en veehouderij: er wordt veel over gezegd en geschreven, maar klopt het ook allemaal? Dat willen we bij CBgroep eens grondig nagaan. En daarom lanceren we de rubriek ‘feit of fictie’, waar we waarheden toelichten of hardnekkige misvattingen ontkrachten. Want met meer dan 10 jaar ervaring binnen de sector én gedreven samenwerkingen met verschillende kwaliteitsvolle partners, is CBgroep dé expert geworden om deze stellingen te verduidelijken.

Meer nog: door onze doorgedreven opvolging en diepgaande metingen, kunnen we onze antwoorden met cijfers kracht bij zetten.  We popelen om jou de correcte informatie te geven.

Feit en fictie artikels

Feit of fictie: een luchtwasser reduceert geen of onvoldoende geur
2-3-2021

Feit of fictie: een luchtwasser reduceert geen of onvoldoende geur

“Alle goedwerkende vormen van luchtzuiveringsinstallaties hebben wel hun eigen typische restgeur. Bij een luchtwasser is dit een licht vervuilde watergeur. Ondanks de omvang van de te zuiveren lucht, blijft deze restgeur relatief stabiel.
Lees meer

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons