Menu

Over Ons

Sinds 2007 ontwikkelen we duurzame milieutechnische oplossingen voor industrie-en veehouderij. We zijn vooral gekend voor het zuiveren van lucht: het reduceren van geur-, stof- en ammoniakemissies is onze specialiteit. Onze installaties behoren tot de duurzaamste in hun soort. Met een 250-tal klanten verdeeld over Vlaanderen weten we als geen ander state-of-the-art luchtzuiveringsinstallatie te bouwen.

Onze klanten kunnen op ons rekenen gedurende het volledige proces (van uitwerking tot opvolging), zowel administratief als technisch.
Tijdens een plaatsbezoek brengen we de mogelijkheden in kaart. Daarna werkt ons team een eerste technisch voorstel uit, rekening houdend met de praktische en economische haalbaarheid. In samenspraak met de eindklant, de milieucoördinator en gespecialiseerde laboratoria wordt een definitieve keuze gemaakt over de technologie, de dimensionering en integratie. CBgroep heeft een volledige uitgerust productiesite ter beschikking. Na installatie op de locatie wordt iedere installatie blijvend gemonitord en onderhouden door de interne serviceafdeling. Daarnaast volgt een zesmaandelijks doorgedreven plaatsbezoek door ons gespecialiseerd partnerbedrijf Mircon.

CBgroep is een KMO gevestigd in Staden, hartje West-Vlaanderen. Met een 20-tal werknemers is het onze missie zorgeloos te zuiveren. Want goed gelucht is goed geboerd.