Menu

Geschiedenis

Geschiedenis CBgroep

CBgroep is gegroeid vanuit een koeltechnisch bedrijf. Op 22 mei 2007 werd Stijn Crombez zaakvoerder van ‘Koeltechniek Degrave’. Vanuit de noodzaak naar meer milieutechnische oplossingen in de landbouw veranderde de klemtoon geleidelijk aan volledig naar ‘milieutechnieken in lucht en water’. 2 april 2009 betekende de start van ‘CBgroep’.

We kenden de afgelopen jaren een sterke groei. Ons team telt op vandaag een 20-tal medewerkers, een verdubbeling sinds het ontstaan. Eind 2018 werd een nieuwe productieloods in gebruik genomen.

Verder innoveert CBgroep steeds verder in technologieën, zowel in landbouw als industrie.

Wat doen we?

cbgroep-nl

CBgroep ontwikkelt duurzame milieutechnische oplossingen voor de landbouw en de intensieve veehouderij in het bijzonder. We zijn vooral gekend voor de productie van luchtgroepen die onaangename geuren en ammoniakemissies reduceren. De installaties behoren tot de duurzaamste in hun soort en stellen vandaag een 300-tal klanten in België tevreden. Onze technici en onderzoekers ontwikkelen en bouwen technische installaties zoals luchtgroepen, spuivreters en warmtewisselaars. Meer informatie vind je terug bij het menu ‘Producten’.

CBgroep produceert, installeert, monitort en verzorgt het onderhoud van alle installaties.