Menu
Maak kennis met technieker Rouslan

Maak kennis met technieker Rouslan

Elke maand stellen we je voor aan de mensen die achter CBgroep schuilen. Want we zijn trots op de medewerkers die elke dag met een passie voor duurzame milieutechnische oplossingen aan onze doelstellingen meewerken. We nodigden elk van hen uit voor een gezellige babbel. Deze keer verwelkomden we Rouslan aan onze tafel:

 

Goeiemorgen Rouslan! Kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers van onze blog?

Tuurlijk! Ik ben Rouslan Israelov en ik woon samen met m’n 3 dochters in Handzame. Zoals sommigen misschien zullen vermoeden, liggen mijn roots niet in België. En dat klopt. Ik ben op m’n 16e met m’n familie vanuit Tsjetsjenië naar België verhuisd. Eerst woonde ik in Brussel, maar na een tijdje werd het er te druk voor mij en ben ik op zoek gegaan naar een rustigere omgeving. Mijn ouders waren eerder al naar de zee getrokken en de rest van mijn familie woonde in Roeselare. Zo ben ik een 4-tal jaar geleden in de regio Kortemark-Staden terechtgekomen.

 

Je bent dan kort na je verhuis naar de regio bij CBgroep van start gegaan?

Inderdaad. Ik was ondertussen ook papa geworden van 2 meisjes en op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in mijn leven. Ik zag de openstaande vacature van CBgroep en ben dezelfde dag nog langsgegaan. Ik moet meteen een goede indruk hebben gemaakt, want de dag erop mocht ik al starten (lacht).

 

Wat doe je precies bij Cbgroep?

Ik ben technieker. Dat houdt in dat ik zowel in het atelier als op de werven actief ben. Ik specialiseer mij in het aansluiten en opstarten van de technische ruimtes en de luchtwassers. Maar ik doe eveneens ook las- en leidingwerk.

 

En wat vind je het leukste aan je job?

De job is uitdagend en afwisselend. Elke werf is anders waardoor je voor elke klant een oplossing op maat aanbiedt. De aansluiting van de luchtwasser is dus altijd spannend om uit te voeren. Hierdoor leer ik, in die 4 jaar dat ik er werk, al elke dag iets bij. De technieken die het bedrijf toepast om de beste oplossing voor de klant te realiseren, evolueren constant waardoor je als persoon mee evolueert.

 

Je doet je werk dus graag. Wat deed je voor je bij ons aan de slag ging?

Vóór mijn job als technieker, was ik in de horeca actief. Eerst in Brussel en daarna een periode in Roeselare.

 

De horeca, een compleet andere sector dus.

Ja dat klopt. Toen ik in België aankwam, heb ik eerst mijn middelbaar afgerond in het Sint-Jozefcollege in Aalst. Daarna ben ik naar de kokschool in Deurne getrokken. Door deze studies ben ik in de horeca terechtgekomen.

 

Ik heb van horen zeggen dat de sfeer tussen collega’s in de horeca heel goed is, hoe zit dat bij Cbgroep?

In één woord: fantastisch! Bij CBgroep zijn we ondertussen allemaal goede vrienden geworden. Na het werk gaan we soms samen ‘een pint pakken’. Heel tof dat we elkaar zowel professioneel als privé kunnen bijstaan waar nodig.

 

Jullie helpen elkaar vaak. Waarvoor kunnen collega’s je altijd aanspreken?

Voor alles eigenlijk. Ik ben altijd blij als ik een collega of vriend kan helpen. En dat hoeft niet altijd werk-gerelateerd te zijn.

 

Om af te sluiten: heb je nog een leuke anekdote voor ons?

(lacht) Ja, die heb ik wel. Toen een nieuwe collega startte op het werk wou ik hem graag warm verwelkomen. Ik gaf hem een hand en zei mijn naam, waarop hij antwoorde: ‘Polen’. We zijn namelijk een multiculturele firma en hij dacht dat ik mijn land van herkomst zei i.p.v. mijn naam. Een heel grappig moment.