Menu
Maak kennis met projectcoƶrdinator Wouter

Maak kennis met projectcoƶrdinator Wouter

CBgroep is een groep ervaren vakmensen met een passie voor duurzame milieutechnische oplossingen. We zijn dan ook trots op onze medewerkers die elke dag met diezelfde passie meewerken aan onze doelstellingen. Onlangs mochten we in ons team een nieuwe, gepassioneerde medewerker verwelkomen: Wouter Tytgat. We hadden met onze nieuwe projectcoƶrdinator een toffe babbel en laten jou ook graag kennis met hem maken:

 

Dag Wouter, kan je jezelf kort even voorstellen?

Mijn naam is dus Wouter, ben 44 jaar en ik ben oorspronkelijk afkomstig van Izegem. Maar ik woon al 19 jaar in Staden. Samen met mijn vrouw Carmen en 3 zonen Thomas (20j), Stan (18j) en Bas (16j).

 

Je bent nog maar net gestart bij CBgroep, wat doe je precies?

Ja, dat klopt. Ik ben op 14 oktober gestart en werk dus bijna een maand bij CBgroep als projectcoƶrdinator. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor een efficiƫnt verloop van alle werken. Zowel in het atelier als op de werf. Daarnaast neem ik ook de opvolging van de serviceprojecten voor mijn rekening.

 

Sluit dat aan bij je studies?

Ja, toch wel. Ik heb een graduaat, wat tegenwoordig bachelor in de elektromechanica klimatisatie heet. Ik heb dus heel wat technische bagage die mij helpt bij het uitvoeren van mijn nieuwe job binnen CBgroep.

 

Een job die jou ligt, Wouter?

Absoluut! Het is voor mij natuurlijk helemaal nieuw, maar wat nieuw is, is veelal leuk. De inhoud van de job en de samenwerking met alle nieuwe collegaā€™s maakt het Ć©cht wel aangenaam om voor CBgroep te werken.

 

Helemaal nieuw zeg je. Wat deed je voor je bij CBgroep werkte?

Hiervoor heb ik 23 jaar, dus direct nadat ik ben afgestudeerd, gewerkt in de industriƫle koeltechniek bij Engie Axima. In 1996 startte ik er in de montage en daarna naar de serviceafdeling. De laatste 13 jaar werkte ik er als projectleider op de serviceafdeling.

 

Een rijk gevulde rugzak aan ervaringen waar je nieuwe collegaā€™s beroep op kunnen doen?

Zeker en vast! Ik denk wel dat ik voor (bijna) alles aanspreekbaar ben. Werk-gerelateerde vragen, technisch advies of zelfs om privĆ©zaken te bespreken. Maakt niet uit of ik mijn collegaā€™s nu op professioneel of menselijk vlak kan helpen. Ik sta altijd open om hulp te bieden of als luisterend oor.

 

Geweldig om te horen. Heb je in die korte tijd dat je hier werkt al een leuke anekdote voor ons?

Bij CBgroep heb ik er nog geen, of tenminste dat denk ik toch (lacht). De voorbije jaren heb ik uiteraard anekdotes genoeg verzameld, maar die laat ik in het vorige hoofdstuk van mijn carriĆØre en ben klaar om er nieuwe te verzamelen šŸ˜Š