Menu
Maak kennis met administratief medewerkster Ann Deprez

Maak kennis met administratief medewerkster Ann Deprez

CBgroep is een groep ervaren vakmensen met een passie voor duurzame milieutechnische oplossingen. We zijn dan ook trots op onze medewerkers die elke dag met diezelfde passie meewerken aan onze doelstellingen. Daarom stellen we je elke maand voor aan die mensen die achter CBgroep schuilen. We hadden met elk van hen een tof gesprek en pikken er deze maand administratief medewerkster Ann uit.

Goeiemorgen Ann, vertel eens aan onze lezers van de blog: wie ben jij?
Mijn naam is Ann en ben een geboren en getogen Stadenaar. Ik woon er samen met mijn man en 2 kinderen Niels en Femke. Het is dan ook heel fijn om als fiere Stadenaar bij één van de toonaangevende bedrijven in de gemeente te mogen werken.

Dat is leuk om horen. Wat doe je precies bij CBgroep?
Ik heb een heel uitgebreid takenpakket. Algemeen volg ik de dagdagelijkse administratie op en sta zo in voor het onthaal, telefonie, klantenopvolging en interne verkoop. Daarnaast ontferm ik me ook over de facturatie en de naverkoop. Kortom: uitdagend en afwisselend werk.

Je doet je job dus graag. Wat vind je het leukste eraan?
Absoluut. Ik doe mijn job heel graag. Het biedt mij de nodige flexibiliteit en zelfstandigheid. Voor mij een van de grootste troeven. Al vind ik het contact met onze klanten en diverse partners ook een bijzonder boeiend aspect van de job. Dat zorgt bij mij voor een extra stimulans om er elke dag ‘volle bak’ voor te gaan.

En doe je dat al lang?
[Lacht] Ja hoor. Ik ben de ancien van de firma. Ik startte in 2009 en ben er dus bij van de beginjaren.

Wat deed je precies voor je bij CBgroep van start ging?
Ik werkte voordien als Management Assistant in een ingenieursbureau. Maar door het faillissement van de zaak was ik genoodzaakt om een andere job te zoeken. Achteraf gezien was die jobwissel voor mij een geluk bij een ongeluk.

Vertel eens.
De sfeer bij CBgroep is op en top. Er heerst een toffe, vlotte en familiale werksfeer waar je je als medewerker een broodnodige schakel voelt binnen het dynamische bedrijf. Elk heeft hier zijn sterktes en kwaliteiten en kan/mag deze dan ook ten volle uitspelen op de bedrijfsvloer. Dat zorgt ervoor dat we samen als team een sterke ketting vormen. Dat gevoel is voor mij veel waard. En dat is niet alleen op professioneel vlak. Ook als persoon hangen we sterk aan elkaar en wordt er naast en tijdens de uren wat afgelachen.

Aha, Ik voel een anekdote opkomen…
Ja, zo was er eens een moment waarop ik een van de servicetechniekers aan de telefoon had omtrent één van onze projecten. Er diende een inschatting te worden gemaakt van werkuren. Enkele collega’s vingen wat flarden van het gesprek op en interpreteerden deze anders. Zo werd mijn vraag ‘hoeveel uur schat je’ toen opgevat als ‘hoeveel uur schatje’ – op dat moment hilarisch!

Daar kan ik inkomen. Naast een grappig moment, waarvoor kunnen collega’s nog bij je terecht?
Ik probeer te helpen daar waar ik kan. Mijn collega’s mogen me dus altijd aanspreken met hun vragen of problemen. Daarnaast ben ik ook altijd te vinden voor een leuke babbel.

Bedankt voor het fijne gesprek, Ann!